Contact
OMV Websites
nl en
OMV Websites
OMV Gas Websites
Oostenrijk www.omv-gas.at België www.omv-gas.be Internationaal www.omv-gas.com Duitsland www.omv-gas.de Hongarije www.omv-gas.hu Turkije www.omv-gas.com.tr
OMV Petrom Websites
OMV Petrom www.omvpetrom.com Moldavië www.petrom.md Roemenië www.petrom.ro
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Oostenrijk www.omv.at Bulgarije www.omv.bg Tsjechië www.omv.cz Duitsland www.omv.de Hongarije www.omv.hu Noorwegen www.omv.no Nieuw Zeeland www.omv.nz Roemenië www.omv.ro Servië www.omv.rs Rusland www.omv.ru Slovenië www.omv.si Slowakije www.omv.sk UAE www.omv.ae Tunesië www.omv.tn
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Sluiten

Verkoop

Onze visie op verkoop draait maar om één ding: een hecht partnerschap aangaan met u. Met een hoofdkantoor in Wenen en dochterondernemingen in Nederland, België, Duitsland en Hongarije zijn we een solide betrouwbare partner voor al onze klanten.

Onze verkoopstrategie is gericht op eersteklas advies en hoogstaande service. Hierdoor bent u als klant tevreden waardoor we een langdurige relatie met elkaar houden.

Partnerschap met onze klanten is daarom onze grootste prioriteit. Naast het basisproduct, de betrouwbare en duurzame levering van aardgas, profiteert u als klant van intelligente prijsmodellen en risicobeheersystemen die helemaal zijn afgestemd op uw behoeften.

Dit geldt ook voor de grootst mogelijke leveringsbetrouwbaarheid. Deze kunnen we u bieden dankzij onze opslagcapaciteit, directe contracten met grote producenten, toegang tot de binnenlandse productie van Oostenrijk, transportcapaciteiten op de belangrijkste doorvoerroutes en ons gespecialiseerde balanceringsgroep- en nominatiebeheer.

We zijn heel benaderbaar. Ons team van enthousiaste klant- en servicegerichte Key Account Managers staat altijd klaar om u te helpen. Aarzel niet en neem contact op als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen.