Contact OMV Group
nl en
Logout
OMV Websites
Sluiten

Verkoop

Onze visie op verkoop draait maar om één ding: een hecht partnerschap aangaan met u. Met een hoofdkantoor in Wenen en dochterondernemingen in Nederland, België, Duitsland en Hongarije zijn we een solide betrouwbare partner voor al onze klanten.

Onze verkoopstrategie is gericht op eersteklas advies en hoogstaande service. Hierdoor bent u als klant tevreden waardoor we een langdurige relatie met elkaar houden.

Partnerschap met onze klanten is daarom onze grootste prioriteit. Naast het basisproduct, de betrouwbare en duurzame levering van aardgas, profiteert u als klant van intelligente prijsmodellen en risicobeheersystemen die helemaal zijn afgestemd op uw behoeften.

Dit geldt ook voor de grootst mogelijke leveringsbetrouwbaarheid. Deze kunnen we u bieden dankzij onze opslagcapaciteit, directe contracten met grote producenten, toegang tot de binnenlandse productie van Oostenrijk, transportcapaciteiten op de belangrijkste doorvoerroutes en ons gespecialiseerde balanceringsgroep- en nominatiebeheer.

We zijn heel benaderbaar. Ons team van enthousiaste klant- en servicegerichte Key Account Managers staat altijd klaar om u te helpen. Aarzel niet en neem contact op als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen.