Contact OMV Group
nl en
Logout
OMV Websites
Sluiten

OMV GAS – uw solide partner in aardgas

OMV GAS combineert flexibiliteit, hoogstaande service en internationale vakkennis met de financiële zekerheid van de OMV Group. Wij leveren grote Europese klanten en distributeurs op maat gemaakte aardgasoplossingen. Zoekt u een professionele partner? Op ons kunt u rekenen.

Als onderdeel van OMV Aktiengesellschaft zijn we inmiddels ruim 60 jaar actief in de internationale olie- en gasbranche. Van booreiland tot eindgebruiker, we kennen de keten door en door. We zijn ontzettend trots dat we GAS in onze merknaam voeren. Dit omdat we al tientallen jaren toegewijd bezig zijn met aardgas, een product dat steeds belangrijker wordt. Aardgas is de schoonste fossiele brandstof die er is. Waar kolen en kernenergie vroeger de tekorten van zonne- water- en windenergie opvingen, is aardgas nu hét duurzame alternatief.

OMV GAS groeit nog steeds en is onder andere gevestigd in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Hongarije. Met trots dragen wij als leverancier én sparringpartner bij aan het succes van onze klanten.

Wat wij bieden:

  • Gegarandeerde levering
  • Specialistische kennis
  • Uitmuntende dienstverlening