Contact OMV Group
nl en
Logout
OMV Websites
Sluiten

Aardgas voor glastuinbouw

Als ondernemer in de glastuinbouw houdt u graag de touwtjes in handen. U wilt snel schakelen en weten waar u aan toe bent. Met aardgas van OMV GAS heeft u altijd een scherpe prijs.

Wij bouwen graag een langdurige relatie met u op waarin snel handelen, scherpe prijzen en toegang tot prijsoverzichten en data centraal staan. We denken graag met u mee over energie-oplossingen die meegroeien met de ontwikkeling van uw bedrijf.

Langetermijnvisie

Als tuinder heeft u een langetermijnvisie visie. Daarom gaat u het liefst een meerjarig gasleveringscontract aan voor 2 jaar of langer. Om het risico te spreiden, wilt u deze termijn kunnen fixeren. Zo legt u een deel van uw gasverbruik (het zogenaamde warmtedeel) in enkele stappen vast. Ons prijsmodel Fix For Floating is voor u dan de beste optie.

Eenjarig contract voor de glastuinbouw

Kiest u liever voor een eenjarig leveringscontract? Ook dat kan bij OMV GAS. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen van OMV GAS voor de glastuinbouw

Wij denken graag met u mee, daarom genieten tuinders bij ons van:

  • Een flexibel gascontract met de mogelijkheid het volume volledig floating te laten. U kunt fixeren en defixeren.
  • Transparantie van de LEBA dagprijzen
  • Beknopte marktinformatie die u inzicht geeft in de ontwikkelingen op de elektriciteit- en gasmarkt
  • Ons Klantenportaal met daarin uw maandelijkse facturen, jaarafrekening, contracten, verklaringen (WKK-verklaring en tuinbouw verklaring), meetdata, marktdata, fixatiemogelijkheid, mogelijkheid om uw WKK-gas in te vullen, en nog veel meer.
  • Rechtstreeks contact met de traders op de handelsvloer.

Uw Key Account Manager staat voor u klaar

Eerst inzicht verkrijgen, dan handelen – onder dit motto analyseren onze ervaren OMV GAS Key Account Managers uw wensen zorgvuldig. Daarna werken we de ideale oplossing voor u uit.

Overstappen naar OMV GAS?

Heeft u een andere energieleverancier en wilt u overstappen naar OMV GAS? We helpen u graag met de overstap. Maak een afspraak.